Soundtrack till filmen Videomannen

Ett soundtrack ska väl en film ha, tänkte regissören Kristian Söderström och producenten Jim Lindmark och frågade om mitt band Main kunde tänka sig att bidra med en låt till detta. Kristian ville ha så syntiga grejer som möjligt och vi gick igenom Main-katalogen av de låtar som var lyssningsbara. Han fastnade dock för en av de nyare låtarna, som inte var helt klar. Christina fick komma och sjunga in på nytt. För att hitta den där nerven som man ibland vill hitta. När vi närmade oss ett färdigt resultat fick Sveinung Nygaard lyssna. Han föreslog att vi skulle lägga till några analoga basar för att skapa mer tyngd. Så det fick han göra. Och därmed var vi i hamn.

Min reklamfilmssamarbeten med Christina Post:

Region City-låten

Julstaden-låten

Målade hem-låten

Kommentera

required