Musikproducent för reklam

Som musikproducent för reklam sätter jag fart på känslorna som en film vill förmedla. En film utan musik har svårt att beröra och få sinnet att darra. Länge såg jag på musik som ett skicklighetsutövande. Skicklighet i hanterandet av instrument eller låtskrivande eller en sångröst. Och nog finns det vackra melodier som berör. Men när man adderar känslostyrning i komponerande och framförande så adderar man också något mänskligt. Och ibland gör det att musiken blir intressant och relevant. Känslomässigt relevant. När jag kallar mig musikproducent för reklam så är det till viss del en falsk liten affischering av vad jag gör. För istället är det en känslo- och stämningsleverans i form av musik som jag levererar.

Lyssna på Kvasis Detta är allt du har och säg om inte den har vissa känslomässiga egenskaper. Eller kolla in videon med Christina i vårt MAIN:

 

Kommentera

required