Reklammusik och musikproduktion

Reklammusik är något som ska förstärka känslan. Vad skulle denna musikproduktion annars göra? Jo, det är ju klart, om man gör informationsfilm, ja då ska det vara oförarglig informationsmusik och inte känslomässig reklammusik. Men nu var det ju en reklamfilm som skulle göras. Uppdraget var att skapa en romantisk start med stråkar som sedan skulle snurras upp i en baklängeskänsla. För att sedan bli till modern disco. Typ. Jag slängde in lite vocoder med fraser som Dance och City of love. Och vips var det klart. Ja, efter att jag letat basar och mixat baskagge och hittat alla nivåer. För det är vid mixningen som proffsigheten uppnås. Ett nöje att jobba med filmproducenten Jonas Randell och filmregissören René Valdes.Med Jonas har jag tidigare gjort musiken till en helt animerad reklamfilm.

Kommentera

required